ПОЧЕТНА

Lynase® спреј за затнат нос

Eдинствен спреј за нос збогатен со лизозим, состојка од природно потекло

  • Единствен - содржи лизозим, единствен природен ензибиотик, кој во комбинација со хипертоничен раствор дава цел спектар на корисни и благотворни ефекти на слузницата на носот
  • Ефикасен - ја намалува затнатоста на носот, го олеснува дишењето, го чисти носот од секрет, микроорганизми, алергени и прашина, ја штити слузницата и помага во нејзино оздравување
  • Безбеден - содржи активни состојки исклучиво од природно потекло